image

about us

fleurein bioscience

Fleurein Bioscience is een biotech onderneming die zich onder andere richt op de ontwikkeling van duurzame natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, biologische meststoffen en biologische reinigers. De producten zijn toepasbaar in een breed aantal sectoren en worden gebruikt in de Home&Garden, de land- en tuinbouw, door hoveniers, op golfbanen, etc.

image

Breed toepasbaar

Begonnen met een enkele natuurlijke allesreiniger om de kassen van eko telers te reinigen, is de Ekorein lijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige serie van natuurlijke producten die niet alleen binnen de biologische teelt, maar ook daarbuiten gebruikt kunnen worden.

Uitgangspunt voor de start van Ekorein was om een natuurlijke reiniger te ontwikkelen die niet alleen veilig is voor de planten in de kas, maar ook voor de mensen zelf om mee te werken.

image

Uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

De lijn bestaat inmiddels uit een gebalanceerde serie biologische reinigers en wetting agents die volledig uit natuurlijke ingredi├źnten bestaan.

Het succes van onder andere de Drip Foam, de reiniger voor drip- en irrigatiesystemen, laat zien dat het wel degelijk mogelijk is om met uitsluitend natuurlijke grondstoffen een effectief product te ontwikkelen.

image

Ambitie

De ambitie van Fleurein Bioscience met de Ekorein producten houdt niet op bij de land- en tuinbouw alleen.

Inmiddels begint er voorzichtig interesse te komen vanuit de particuliere sector voor de producten en er zijn dan ook plannen om de komende jaren aan afzet richting biologische supermarkten te gaan denken met een consumentenversie van de allesreiniger met dezelfde krachtige, natuurlijke en veilige eigenschappen.